Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în toate pieţele, târgurile şi staţiile de autobuz din Brăila

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Purtarea măştii de protecţie devine obligatorie, începând de vineri, în toate pieţele, târgurile şi staţiile de autobuz din judeţul Brăila, măsura fiind adoptată vineri de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în vederea limitării extinderii noului coronavirus.

Măsura a fost făcută publică de subprefectul Simona Drăghincescu, care a preluat, săptămâna aceasta, atribuţiile de prefect al judeţului, după demisia fostului prefect, Cătălin Boboc.

"Hotărârile au fost adoptate cu un număr de voturi mult mai mare decât majoritatea calificată (2/3) din numărul total de membri ai CJSU (40). Le mulţumesc tuturor membrilor CJSU implicaţi şi dedicaţi, pentru că au înţeles importanţa acestor decizii luate pentru protejarea sănătăţii concetăţenilor noştri. Rog brăilenii, indiferent de opinia acestora, să respecte deciziile luate astăzi de CJSU şi să se comporte responsabil. Nimeni nu poartă cu plăcere sau din plăcere mască de protecţie, dar din respect pentru ceilalţi şi pentru lege, le purtăm atunci când este cazul. Mulţumesc anticipat", a transmis Draghincescu.

Potrivit deciziei CJSU Brăila, începând cu data de 14 august este obligatorie purtarea măştii de protecţie (care să acopere nasul şi gura), de către toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, în pieţele, târgurile şi oboarele brăilene şi în zonele de aşteptare - staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea, precum şi în perimetrul de aşteptare din exteriorul instituţiilor care lucrează cu publicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.