Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mers în Lugansk

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a întreprins o vizită în regiunea Lugansk anexată de Moscova în estul Ucrainei, la mai mult de opt luni de la declanşarea invaziei ruse, informează dpa, potrivit Agerpres.

Peskov, un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, a participat la "un program de instruire pentru reprezentanţi ai presei şi birourile de presă din Republicile Populare Lugansk şi Doneţk'', a anunţat Kremlinul miercuri, potrivit agenţiei de presă ruse TASS.

Dmitri Peskov, cel mai vizibil purtător de cuvânt al lui Putin atât înainte, cât şi după declanşarea războiului în Ucraina, s-a întors deja din regiune, precizează TASS.

Rusia a anexat regiunea Lugansk - la fel ca regiunea vecină Doneţk, precum şi regiunile Zaporojie şi Herson din sudul Ucrainei - în septembrie, încălcând legislaţia internaţională şi generând protestul ferm al comunităţii internaţionale.

Marţi, ministrul apărării al Federaţiei Ruse, Serghei Şoigu, a întreprins la rândul său o vizită în zona de conflict, însă locul exact al vizitei lui nu a fost făcut public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.