Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin reacționează după apariția în presă a fiicei sale

instagram
Yelizaveta Peskova 6

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin, Dmitri Peskov, sare în apărarea fiicei sale, care a devenit recent subiectul unui scandal pe holurile Parlamentului European, informează Mediafax.

Citește și: Premierul israelian Benjamin Netanyahu se întâlnește miercuri cu Vladimir Putin pentru a discuta despre problemele din Siria și Iran

Elizaveta Peskova, fiica de 21 de ani a purtătorului de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, lucrează ca stagiar pentru europarlamentarul francez de extrema dreaptă Aymeric Chauprade.

După aflarea veştii, mai mulţi europarlamentari au reacţionat în termeni critici, catalogând prezenţa fiicei oficialului rus în Parlamentul European ca fiind o „breşă” în securitatea instituţiei. Calitatea de stagiar îi permite Elizavetei Peskova acces neîngrădit în clădirile Parlamentului European, precum şi în sistemul de intranet al instituţiei.

Dmitri Peskov consideră că reacţiile critice la adresa fiicei sale reprezintă o exagerare, relatează Europa Liberă. „Vorbim despre o studentă obişnuită şi un internship obişnuit”, le-a declarat purtărtorul de cuvânt al Kremlinului jurnaliştilor ruşi într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.