Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al USR: 'Vila Brătienilor a fost mânjită cu noroi de politicienii vremurilor noastre'

Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, se arată indignat de modul în care liberalii au ales să cinstească cei 147 de ani de la înfiinţarea partidului. Evenimentul a avut loc la Vila Florica din Ştefăneşti, judeţul Argeş, acolo unde a participat şi preşedintele României, Klaus Iohannis.

Vezi și: Video Klaus Iohannis a anunțat porumbelul alb la PNL: Timpul luptelor interne a trecut. S-a ales o conducere capabilă

„Deja Vu. Vila Florica.

În 2011, în vila familiei Brătianu, se semna protocolul de colaborare USL Argeș. PSD și PNL Argeș își dădeau oficial mâna. Nu se mai ascundeau, după ani de blaturi.

Acum Președintele Klaus Iohannis a mers în casa familiei Brătianu să explice PNL-iștilor beneficiile alianței cu PSD. Iar Nicolae Ciucă, membru de partid de câteva luni, să le explice ce înseamnă „liberalismul.

Un loc plin de istorie pentru liberali, pentru Argeș și România, vila Brătienilor, mânjit cu noroi de politicienii vremurilor noastre, care nu au nicio rușine să anunțe alianțe toxice prin care își împart banii publici după bunul plac.

În 2011, la același eveniment de parafare a USL-ului, era prezent și Ion Popa, azi secretar de stat în Ministerul Transporturilor și prim-vicepreședinte PNL Arges.

Ce părere au liberalii autentici din Argeș și România?”, a punctat Ionuț Moșteanu.

Vezi și: PNL, 147 de ani de istorie în România! Nicolae Ciucă: 'A fi liberal este o trăsătură de caracter și un mod de viață' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.