Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Start și în Moldova pentru campania de strângere de semnături pentru inițiativa legislativă privind “recuperarea către bugetul de stat a averilor nejustidicate

gratiela gavrilesci

Partidul Umanist Social Liberal a lansat și în Moldova campania de strângere de semnături pentru inițiativa legislativă privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”.

Reuniți în cadrul unei ședinte a Biroului Executiv, liderii PUSL au marcat startul campaniei la Piatra Neamț, care se alătură astfel celorlalte localități din țară unde strângerea de semnături a început deja.

Entuziasmul cu care oamenii au reacționat la lansarea acestei inițiative este o confirmare a faptului că PUSL face o politică pentru ei, iar susținerea acestei inițiative legislative este răspunsul nostru firesc pentru toți cei care își doresc egalitate în fața legii.

„Putem spune că astăzi, și în Moldova, am trecut la fapte. Susținem această inițiativă legislativă cetățenească, ne dorim ca după ce vom strânge cele 100.000 de semnături să mergem și să depunem proiectul în Parlament. Statul trebuie să recupereze acești bani și să îi folosească pentru oameni. Sperăm ca proiectul să fie depus la începutul următoarei sesiuni parlamentare, în luna februarie”, a declarat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, în conferința de presă de la închiderea lucrărilor ședinței Biroului Executiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.