Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin acuză mass-media occidentală de atacuri informaționale

putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a calificat drept 'atacuri informationale' afirmatiile aparute în unele mass-media occidentale conform carora atacurile aviatiei ruse în Siria s-ar fi soldat cu victime în rândul civililor, informeaza joi agentia de presa TASS.

'Alte tari opereaza deja de peste un an atacuri asupra teritoriului sirian', a amintit seful statului rus în cadrul unei sedinte a Consiliului pentru dezvoltarea societatii civile si drepturile omului de pe lânga presedintia rusa. Putin a subliniat ca aceste actiuni au loc 'fara o rezolutie a Consiliului de Securitate al ONU si fara o solicitare corespunzatoare din partea autoritatilor oficiale siriene'.

'Noua ne-a fost adresata o astfel de solicitare (din partea regimului lui Bashar al-Assad, considerat de Moscova singurul legitim) si intentionam sa luptam tocmai împotriva organizatiilor teroriste', a dat asigurari liderul rus.

'În ceea ce priveste informatiile aparute în mass-media, conform carora are de suferit populatia civila (în urma loviturilor aviatiei ruse), noi suntem pregatiti pentru aceste atacuri informationale', a spus Putin, constatând ca 'prima informatie despre faptul ca exista victime în rândul populatiei civile a aparut înca înainte ca avioane ale Rusiei sa decoleze'.

În acelasi cadru, Putin si-a exprimat speranta ca Rusia si SUA vor crea un mecanism permanent pentru schimb de informatie cu privire la Siria. 'Un alt mecanism, international, a fost deja creat de noi la Bagdad, la el participa mai multe tari si activitatea sa este una permanenta', a subliniat Putin.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.