Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RA-APPS apelează la Tribunal pentru evacuarea lui Traian Băsescu din vila statului

traian băsescu.

RA-APPS anunţă, într-un punct de vedere oficial transmis News.ro că cererea de chemare în judecată privind evacuarea lui Traian Băsescu este în curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022. Termenul de evacuare din locuinţa de protocol a expirat pe 1 iunie, după ce instituţia a apelat şi la o notificare prin intermediul unui executor, informează News.ro.

Regia Autonomă ”Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) spune că ”cererea de chemare în judecată privind evacuarea Dlui. Traian Băsescu din imobilul - reşedinţa oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, este in curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022”.

”Odată înregistrată la instanţa competentă, cererea de chemare în judecată va primi număr de dosar şi va avea îndeplinite formalităţile de informaţie publică fiind regăsită pe portalul instanţelor de judecată”, mai afirmă Regia în comunicat.

Regia Autonomă ”Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) anunţa, marţi, într-un comunicat oficial, că termenul de eliberare a imobilulul – reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, transmis lui Traian Basescu prin notificarea nr. 1.145, expiră în 5 zile de la data luării la cunoştinţă de către acesta, respectiv în data de 01.06.2022.

Instituţia spunea, atunci, că în cazul în care fostul preşedinte nu va elibera vila, Regia va formula acţiune în evacuare la instanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.