Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache: PSD își comandă sondajele la același bărbier

Facebook
Ciolacu Pieleanu

Liderul Pro Romania din judetul Buzau, Felix Rache, consideră că social-democraților le-ar plăcea să se mintă cu sondajele. Acesta afirmă, în legătură cu unele sondaje Avangarde, că „doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje”. Felix Rache a publicat și o poză cu Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, și cu directorul Avangarde, Marius Pieleanu.

„DEZMINTE-MĂ FRUMOS. O fi o nouă religie la PSD: să nu creadă în adevăr, ci în minciună. De aia își comandă sondajele la același bărbier”, a scris Felix Rache pe Facebook. El a enumerat trei sondaje Avangarde din 2019.

„Câteva concluzii, pentru cei care nu văd în aceste sondaje minciuna cât un elefant. Dacă te minte o dată, e rău. Dacă te minte și a doua oară, e și mai rău. Dar când te minte a treia oară e ca în bancul cu ursul, înseamnă că-ți place. Iar PSD-ului îi place să fie mințit și să mintă mai departe. Doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje. Partea proastă e că la PSD are loc acum un control financiar. Sper că facturile sunt mai corecte decât sondajele lui Pieleanu. Ca să nu se ducă după cel care în sondajele lui Pieleanu avea 23%, iar în realitate avea 3 ani și 6 luni”, a mai scris Felix Rache pe Facebook.

Citește și: Starea de alertă va fi prelungită: pronosticul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.