Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RADET ar putea eșalona datoriile asociațiilor de proprietari

radetAnaliza

Primăria Sectorului 6 anunță că RADET este dispusă să eșaloneze datoriile asociațiilor de locatari debranșate pentru neplată.

„Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Gospodărie Locală, informează cetăţenii Sectorului 6 că RADET Bucureşti invită la discuţii toate asociaţiile de proprietari sau de locatari debranşate de la sistemul de termoficare pentru neplata datoriilor. Reprezentanţii RADET au în vedere eşalonarea datoriilor şi repornirea sistemului de încălzire la aceste asociaţii” anunță Primăria Sectorului 6 într-un comunicat de presă remis PoliticScan.

Pentru a fi reluată furnizarea agentului termic asociațiile de locatari trebuie să facă o cerere în acest sens, să încheie un angajament de plată și să achite un avans.

„În acest sens, reprezentaţii asociaţiilor de proprietari/locatari trebuie să depună solicitări scrise la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, Sector 3, sau la adresa de e-mail: relatii@radet.ro. Pentru relaţii suplimentare, cetăţenii interesaţi se pot adresa Secţiilor Transport Distribuţie Furnizare Sector 6 cu sediul în Intrarea Drumul Taberei nr. 2-4, telefon: 0372.757.006”, se mai arată în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.