Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rădoi: Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi

mirel radoi

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă online, că Liechtenstein, adversara de duminică din preliminariile CM 2022, pare o victimă sigură şi speră că aşa va fi, deşi aceasta a obţinut rezultate contradictorii în ultimii ani.

"Întâlnirea cu Liechtenstein pare o partidă foarte uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi. Dar nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut în partida Macedonia de Nord cu Armenia că se pot pierde puncte şi asta este important pentru noi. Liechtenstein este o echipă destul de ciudată, a făcut 1-1 cu Armenia şi 1-1 cu Grecia şi după aia vedem a pierdut cu 5-1 sau 7-0. Deci noi va trebui să fim foarte concentraţi. Dacă ne luăm după unele rezultate pe care le-a reuşit Liechtenstein, şi aici putem să ne gândim şi la ultimele meciuri din grupa noastră, adică înfrângerea doar cu 1-0 contra Armeniei şi doar cu 2-0 cu Germania, atunci ne poate aştepta un joc dificil mâine. Cu atât mai mult dacă noi vom crede că doar simpla noastră prezenţă va fi suficientă pentru a obţine victoria. Dacă nu vom găsi soluţii pentru a destabiliza apărarea adversă vom întâmpina probleme mâine seară", a afirmat selecţionerul.

"Nu stau să fac acum calcule dacă ne sunt suficiente 7 puncte sau nu. Acum mă concentrez numai pe partida cu Liechtenstein, nu mă gândesc absolut deloc la meciul cu Macedonia. Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda... Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi", a adăugat Rădoi, informează Agerpres.

El a explicat că îi va convoca în continuare la lot pe jucătorii cu experienţă, dar că acest lucru depinde de evoluţiile lor la echipele de club.

"Nu a fost un obiectiv să renunţăm la toţi jucătorii cu experienţă şi să aducem cât mai mulţi jucători tineri. Oricum o schimbare de generaţie trebuia făcută, fie cu mine, fie cu altcineva. Pe noi nu ne interesează însă vârsta, dacă sunt jucători care au 30 şi ceva de ani cu evoluţii foarte bune şi nu s-au retras de la echipa naţională atunci cu siguranţă vor fi prezenţi. Nu se pune problema ca noi să zicem că jucătorii peste o anumită vârstă nu au ce să caute la echipa naţională", a precizat Rădoi.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Liechtensteinului, într-o partidă din cadrul preliminariilor CM 2022. Pe 8 septembrie, de ora 21:45, prima reprezentativă va juca împotriva Macedoniei de Nord pe Tose Proeski Arena din Skopje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.