Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu a EXPLODAT după atacul lui Adrian Năstase: 'Există două categorii de canalii politice - ranchiunoșii și non-ranchiunoșii'

click.ro
nastase banciu

Jurnalistul Radu Banciu a reacționat la atacul lansat de fostul premier al României Adrian Năstase, care, ieri, îl numea, într-o postare pe blogul său, cap de porc.

"Menirea clasei politice nu e aceea de a-și pune familia la adăpost, de a-și rezolva favorabil prietenii, ci de a moderniza țara, de a o face să progreseze și, foarte important, de a o lăsa într-un punct mai bine plasat atunci când nu mai e la putere. Or noi, cum n-am făcut, dragi politicieni, școală politică, ci dulgherit și măturătorie pe stradă, nu ne pricepem la așa ceva. Acestea sunt principiile pe care voi nu le-ați luat în brațe niciodată. Știu Dragnea, Ponta, Năstase de așa ceva?

Citește și: Adrian Năstase, complet DEZLĂNȚUIT la adresa lui Radu Banciu: 'Cap - de Porc, crize de demență în fiecare seară'

Uite guvernele Dragnea ce fac: duc țara înapoi cât pot de mult, pe ideea că ”las că și Boc când vă tăia salariile...”. Nu asta-i treaba ta, mă!

O să vă spun în românește ce ne-ar fi spus în franceză Eugen Ionescu: există două categorii de canalii politice - ranchiunoșii și non-ranchiunoșii. Adică unii care te țin minte toată viața și te pedepsesc când pot și cei care nu te țin minte, merg mai departe că și așa sunt suficient de sus deasupra ta, ca să mai rămână în urmă la un ciot. Dar și unii, și alții sunt în categoria canaliilor”, a afirmat Radu Banciu la B1 TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.