Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, după eșecul moțiunii de cenzură și reacția lui Marcel Ciolacu: 'Nu este o surpriză'

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, eșecul înregistrat de PSD la moțiunea de cenzură, care nu a mai ajuns să fie nici dezbătută, nici votată în ședința de luni a plenului reunit al Parlamentului din cauză că nu a fost întrunit cvorumul necesar.

„PSD-iștii s-au încurcat între ei, n-au avut cvorum, nu s-au prezentat astăzi în plen, la moțiunea care trebuia dezbătută, suficienți membri PSD. Sigur, celelalte partide nu erau acolo, nu se putea conta pe ele, nici măcar pe UDMR, care până la urmă s-a sucit într-un fel – oricum avea să se sucească într-un fel, s-a sucit până la urmă în favoarea PNL, n-a mai ținut cont de faptul că PSD era aliatul său în ultima perioadă. Poate că și PSD, anunțând la un moment dat că nu mai are nevoie de voturile UDMR, n-a calculat foarte bine. Nici minoritățile naționale nu i-au ajutat de loc pe cei de la PSD și până la urmă praful s-a ales de această moțiune. Nu știm încă dacă și pe viitor, cu cât Marcel Ciolacu, la mânie, la cald, astăzi, a anunțat că ia o primă decizie, și anume că va mătrăși cinci capete din partid. Cinci capete, cele care n-au fost astăzi prezente. E vorba de Cătălin Rădulescu, „deputatul mitralieră”, de Adrian Todor, de Dan Ciocan, Roxana Pațurcă și, nu în ultimul rând, de Carmen Dan, ditamai Carmen Dan, fostul ministru de Interne, care a ajuns într-o situație dificilă. Mama sa, în vârstă de 74 de ani, ar fi în stare serioasă, severă internată în spital, evident cu coronavirus”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

O studentă ridică un semn de întrebare de bun simț: 'Eu, personal, ca om nu aş face chestia asta!'

Între timp, PSD Caracal a decis în unanimitate excluderea deputatului Dan Ciocan din partid, ca urmare a faptului că a lipsit de la ședința de luni din Parlament.

„Nu toată lumea se îmbolnăvește de coronavirus. De exemplu, „deputatul mitralieră” ar avea o bronșită severă, motiv pentru care se află tot la spital. Trei îmbolnăviți și doi absenți, nu știm exacți dacă doamna Roxana Pațurcă, de exemplu, are absență motivată sau nu. Cert este că, ca un balaur din acela care scuipă foc, Marcel Ciolacu a înnebunit când a văzut că l-au trădat ai lui, ceea ce era de așteptat pentru că PSD și-a mai dat o dată jos propriul guvern. Nu este o surpriză faptul că nu a reușit să îl dea pe cel al adversarului jos”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.