Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu pune tunurile pe BOR, după ce l-a atacat pe Iohannis: 'Dar în numele cui faceţi voi toate jafurile? Nu reprezentați nimic, sunteți niște mincinoși'

Radu Banciu

Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat, joi seară, la B1 Tv atacul pe care Biserica Ortodoxă, prin vocea Episcopului de Huşi, l-a lansat la adresa lui Iohannis.

"Biserica Ortodoxă Română, nu ştiu de ce că Iohannis nu este ortodox şi are dreptul să nu fie, Episopul Huşilor, în numele BOR, l-a atacat pe preşedintele României după ce acesta afirmase recent că românii le-au dat o lecţie imensă celor care au promovat un limbaj intolerant, numindu-i infantuaţi. (...)

Nu aveţi dreptate domnule Episocop al Huşilor, orice statul aţi avea pentru noi sunteţi toţi un nene, Klaus Iohannis a spus bine ce a spus. Neintrând în conflictul ăsta absurd, ridicol, pueril că el nu e ortodox, dumneavoastră sunteţi şi asta nu vă face mai vrednic nici măcar în faţa lui Iisus.

După gafa lui Klaus Iohannis, Traian Băsescu vine cu SOLUȚIA pentru unirea României cu R.Moldova

El a avut dreptate, în primul rând că s-a organizat un referendum, că acesta a fost net împotriva bisericii şi a PSD, şi într-adevăr v-aţi luat-o peste bot. Nu mai încercaţi să o scăldaţi în cuvinte din astea care vorba lui Eminescu - dau din coadă şi sună a gol. A fost o luare de poziţie foarte corectă a preşedintelui statului, păcat că sunt foarte puţine.

Nişte infantuaţi, nişte oameni de nimic, care v-aţi dovedit primitivismul şi lipsa de logică. Dar în numele cui faceţi voi toate jafurile, toate pomenile şi vă revendicaţi cu toate ideile astea retrograde? Nu reprezentanţi pe nimeni! Ideea de biserică în Romania este o idee goală de sens. Biserica este în România fix rezultatul ultimului referendum. Nu este prea slăvirea aia care există doar în legende.

Dumneavoastră nu reprezentanţi nimic, sunteţi nişte mincinoşi şi unii care şi-au bătut joc de neamul românesc. Nişte trădători şi nişte securişti! Luaţi bani de la stat, nu plătiţi impozit, suntem în secolul XXI nu XIV sau XV să mai meargă cu minciuna. Nu reprezentanţi nimic, deci nu sunteţi nişte sfinţi. Şi dacă ar exista cineva sus acolo unde pretindeţi, cu siguranţa, e mai aproape de noi decât de voi", a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.