Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu S-A DEZLĂNŢUIT! Ironii DURE la adresa ministrului Justiţei, în scandalul extrădării lui Ghiţă: 'Ceva GROTESC, de domeniul irealului...'

Radu Banciu

Ministrul Tudorel Toader e criticat dur, în scandalul extrădării lui Sebastian Ghiţă din Serbia. Realizatorul TV Radu Banciu a comentat în termeni duri, în ediţia de miercuri seară a emisiunii sale, felul greoi în care ministrul Justiţiei gestionează procedura de extrădare.

Citeşte şi: Numiri de ULTIM MOMENT la Poliţia Română! Ministrul Carmen Dan A SEMNAT împuternicirile

"Ne ducem cu gândul la foile alea care s-au pierdut între Bucureşti şi Belgrad, ministrul Justiţiei pasându-şi responsabilităţile în ultima perioadă. Ceva grotesc, de domeniul irealului! Aşa ceva nu se putea întâmpla decât pe vremea diligenţelor.

În fine, faxul lui Tudorel Toader probabil nu mai funcţionează. Trebuia să ştie domnul ministru că era faxului, dacă avea măcar jumătate de unghie în modernitate trebuie să ştie că faxul nu mai este astăzi un reper. Sunt alte metode prin care poţi să trimiţi.

Citeşte şi: Dragnea ÎI RĂSPUNDE guvernatorului BNR şi DEZMINTE un 'boicot' al PSD: 'Senatorii, REZERVE faţă de Isărescu...'

Ei au spus că au trimis cu porumbei, au trimis cu delfini, au trimis cu curierul rapid, au trimis cu toate mijloacele care există pe pământ dar până la Belgrad e cale lungă, documentele nu au mai ajuns niciodată. Deci să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui Sebastian Ghiţă", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.