Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, teorie incendiară după sondajul IMAS: 'Mircea Diaconu e independent pe hârtie, dar, în realitate, e de fapt candidatul PSD'

Radu Banciu

Klaus Iohannis ar câştiga detaşat primul tur al alegerilor prezidenţiale, arată un sondaj IMAS. Sondajul a fost comentat și de Radu Banciu, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

„Iohannis ar avea un pic peste 45% în intenție de vot, urmat de Mircea Diaconu, candidat susținut de ALDE și Pro România și, la un moment dat, și de Antena 3, pe vremea când i se făcea campanie când a intrat în politică.

Scenariu exploziv: Dacă Bănilă nu demisionează, Birchall va propune revocarea

Barna și Dăncilă ar urma pe pozițiile următoare: Dăncilă nu doar că n-ar intra în turul al doilea, ci ar termina pe poziția a patra, un pic mai mult de 12%, ceea ce ar fi o catastrofă nucleară pentru acest partid, care s-ar desființa de a doua zi. Dacă lucrul ăsta s-ar întâmpla, lucrurie ar fi terminate definitiv.

Barna are și el 14,2% și e devansat destul de net de Mircea Diaconu, cu 16,6%. Diaconu cred că ar coagula și oful celor care au votat cu PSD degeaba atâta timp. Diaconu e independent pe hârtie, dar, în realitate, e de fapt candidatul PSD. Are notorietate, e cunoscut ca actor”, a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.