Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Radu Cristescu o atacă virulent pe Alina Gorghiu: 'Măi, doamna ministru, voi ați comasat sărăcia cu mizeria'

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu respinge sâmbătă, într-un comentariu acid pe contul său de Facebook, propunerea ministrului liberal al Justiției, Alina Gorghiu, de comasare a alegerilor.

„Bag seama că ne-am împărțit sarcinile în coaliție: noi cu reforma, liberalii cu alegerile. S-a trezit Alinuța după Untold – probabil cu ceva dureri de cap! – și vrea comasarea alegerilor în numele ”guvernării stabile” de care are nevoie țara. Noua zeiță Themis – ptiu, că era să să mă fure tastele! - se ocupă la Justiție de bătut țara-n lung și-n lat în medii expresive artistic, cu fotografi profesioniști după dînsa, de ai zice că se antrenează pentru vreun pictorial în Vogue, nu pentru muncă pe brînci la minister (Sper ca vălătucii din poză să nu fie prafuri de la colegul Cîțu). Și cînd nu dansează la festivaluri muzicale, slobozește idei”, a scris deputatul PSD.

„Măi, doamna ministru, voi ați ”comasat” la guvernare sărăcia românilor cu mizeria, disperarea cu amărăciunea, bugetul statului cu buzunarele proprii, pilele cu rubedeniile, inflația cu deficitul bugetar și tot așa. Nu v-ați săturat de atîtea comasări de ”succes”, sau a început să vă placă? Zic să lăsați alegerile și să puneți umărul la treabă, nu de alta, dar se aude că vi se comasează din greu și procentele din sondaje și s-ar putea ca 2024 să vă pice greu la lingurică..”, a adăugat Radu Cristescu.

Alina Gorghiu a publicat recent pe pagina personală de Facebook mai multe imagini în care apare la Cluj, la festivalul UNTOLD.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu (PNL), a declarat vineri, la Arad, că are speranţe că subiectul comasării alegerilor va fi repus pe tapet şi că preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, va putea "să reanalizeze", alături de conducerea partidului, această soluţie.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.