Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu lansează o teorie EXPLOZIVĂ: 'E 'lucrat' Cîțu de o aripă de rezerviști DIE?'

Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a scris pe Facebook referitor la scandalul în care e implicat premierul Florin Cîțu în Sua și lansează o teorie explozivă.

"E "lucrat" Cîțu de o aripă de rezerviști DIE ?

De când a început circul cu congresul pentru alegerea președintelui PNL, la liberali e ca în vorba aia veche din popor: la spartul stânii, se-încaieră câinii. Și, dacă ne uităm la sondaje, e clar că stâna de berbeci liberali castrați o să se dărâme cât de curând, cu tot cu caprele țurcane și râioase.

Legat de câinii care se încaieră, ieri a apărut în presă o ipoteză foarte interesantă, vizavi de sursa dezvăluirii trecutului de bețiv penal al premierului Cîțu. În articolul respectiv ni se spune, cu aluzii străvezii, că sursa dezvăluirii ar fi un june liberal, cu studii în America și legături cu SIE, fost secretar de stat la finanțe, căruia Cîțu i-a promis că-l pune ministru peste ba nii bugetului de stat, dar i-a tras țeapă, numind pe altcineva.

Cin' să fie, cin' să fie, pălărie-ntr-un picior, ghici, ciupercă, ce-i?

Liberala dizidentă Adriana Săftoiu, ex-deputată și consilieră prezidențială, a răspuns sibilinic pe Facebook: "S B". Iar alți comentatori au scris în clar numele celui bănuit a se afla în spatele dezvăluirilor explozive despre bețivul penal și țeparul Cîțu: Sebastian Burduja, zis Tianu. Al cărui tătic, după cum a scris mai demult presa, e un vechi bancher de la ceaușista BRCE / Bancorex, adică o chestie cu iz greu de Securitate, mai exact DIE, "mămica" actualului SIE. Adică iz de rezerviști dornici să revină "la butoane", prin noua generație de "băieți" acoperiți cu ochi bleu.

Articolul aluziv despre războiul Burduja - Cîțu spune că tabăra primului e supărată rău pe premier și încheie cu o concluzie gravă : tot acest scandal e simptomul unei lupte dintre două tabere de "externiști", una mai veche și alta mai pe stil nou.

Dacă e așa, ne ducem spre Kabul, nu spre Bruxelles. O cârpă ieftină cum e Cîțu nu trebuia lăsată să ajungă premier, cu bubele lui de toate felurile. Dar se vede că unii au preferat să aibă la mână un premier șantajabil. Care împrumută aiurea miliarde peste miliarde și face România de râs, cu trecutul lui mizerabil.

Cât mai răbdăm aceste javre, care se bat între ele ca maidanezii, în loc să se ocupe de guvernarea țării, în plină pandemie?

Dar nu Burduja e miza! Miza e mult mai mare!

Deșteaptă-te, române!", a scris Radu Cristescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.