Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu, după episodul 'Restaurantul': Radu Popa și Vasile Dâncu trebuie să dea explicații, conducerea PSD să ia măsuri

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat sâmbătă seara, la Antena 3, că deputatul Radu Popa și senatorul Vasile Dâncu trebuie să dea explicații în fața conducerii partidului după ce au fost surprinși în același restaurant cu senatorul AUR Claudiu Târziu și fostul adjunct SRI, Florian Coldea.

  • „Ce este surprinzator si inexplicabil este prezenta celor doi colegi ai mei la aceasta intalnire. Noul PSD nu este ce stie el (Coldea, n.red.), nu mai merg metodele lui de cand era la butoane. Cei doi colegi trebuie sa dea niste explicatii la partid, iar conducerea trebuie sa decida ce masuri va lua, asta e foarte important. Politicienii nu au viata privata, au constrangeri clare”, a declarat Cristescu.

Deputatul PSD Radu Popa a relatat sâmbătă, într-o postare pe contul său de socializare, care este „povestea adevărată” a întâlnirii pe care a avut-o într-un restaurant din Capitală cu senatorul PSD Vasile Dâncu, senatorul AUR Claudiu Târziu și fostul adjunct SRI, Florian Coldea.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.