Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre și Darius Vâlcov, colegi de suferință: Ce a decis ÎCCJ

iccj

Colegi în PSD, colegi și de suferință! Radu Mazăre și Darius Vâlcov au fost miercuri la ÎCCJ, unde s-a judecat arestarea preventivă a lor.

Magistrații de la Înalta Curte au decis să le prelungească agonia celor doi și să nu pronunțe un verdict de 1 aprilie. Judecătorii vor anunța ce decizie au luat în privința lor joi, pe 2 aprilie.

Citește și: Mazare, la iesirea de la ICCJ: Il felicit pe Basescu

Pe 26 martie, ÎCCJ a respins cererea DNA de arestare preventivă a lui Darius Vâlcov, acesta fiind plasat în arest la domiciliu, însă procurorii au făcut contestaţie.

Miercuri, procesul a durat aproximativ 20 de minute, după ce Darius Vâlcov nu a mai dorit să dea o declaraţie în faţa judecătorilor.

În acest dosar, Darius Vâlcov este acuzat de trafic de influenţă.

Potrivit DNA, în cursul anului 2009, Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, l-a contactat pe Darius Vâlcov, primar al municipiului Slatina, căruia i-a propus ca în schimbul oferirii sprijinului în influenţarea factorilor de decizie în vederea câştigării unor licitaţii de lucrări pentru obiective situate în municipiul Slatina, oraşele Scorniceşti, Piatra Olt şi Drăgăneşti, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără TVA). În schimbul acestor contracte, Darius Vâlcov ar fi primit suma de aproximativ 2 milioane de euro, atât direct, cât şi prin intermediari.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.