Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre poate părăsi țara

mazareCostumat

Curtea Supremă a decis miercuri, 9 martie, că Radu Mazăre poate părăsi țara. În primă instanță a pierdut, a contestat din nou, iar de data asta judecătorii i-au ridicat interdiciția.

Decizia a fost luată în dosarul în care Radu Mazăre este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro. Momentan Radu Mazăre este judecat, dar prin decizia de miercuri i-a fost ridicată și măsura controlului judiciar.

În data de 9 decembrie, Radu Mazăre și un om de afaceri  au fost trimiși în judecată sub control judiciar de procurorii DNA într-un dosar de corupție. În același dosar, în atenția DNA se află și deputatul Eduard Martin, Gabriel Marius Stan – viceprimarul municipiului Constanța -, mai mulți funcționari ai Primăriei Constanța, trimiși în judecată în stare de libertate. În dosar apare și numele unei firme la care este asociat deputatul Martin. Procurorii au dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpaților.

Potrivit unui comunicat remis de către DNA, Radu Mazăre a fost trimis în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese, în timp ce omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky este acuzat de complicitate la luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.