Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mihaiu face matematică politică: Am luat semnături de la Rareș Hopincă și Cătălin Cîrstoiu pentru locale. La schimb, am dat una!

Digi24
Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR) a declarat că a luat semnături de la Rareş Hopincă şi Cătălin Cîrstoiu pe lista USR pentru alegerile locale, iar în schimbul a două semnături PSD-PNL, a dat şi el o semnătură a USR, precizând că este un echilibru corect.

Primarul Sectorului 2 a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că le-a cerut lui Cătălin Cîrstroiu şi lui Rareş Hopincă să îi dea semnătură pentru candidatura la primărie şi a semnat la rândul lui pentru cei doi.

Radu Mihaiu a povestit că duminică a fost o acţiune  cu ”o mare de pesedişti” în faţa Primăriei Sectorului 2, unde se afla şi el, la un eveniment.

”Am zis să trec să le cer o semnătură, pentru că noi strângem semnăturile pe bune, să arate că sunt fair-play şi că pot da o semnătură pentru competiţia politică”, a spus Mihaiu.

A primit două semnături, a dat numai una!

Primarul a precizat că au semnat şi candidatul la primăria Sectorului 2 din partea PNl şi PNL, Rareş Hopincă şi candidatul pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

”În schimbul a două semnături PSD-PNL, am dat o semnătură USR, cred că e un echilibru corect”, a mai spus Radu Mihaiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.