Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Stroe, despre accidentul din Apuseni: Nu se putea face nimic altfel

Radu Stroe

Fostul ministru de Interne Radu Stroe a fost audiat vineri la Parchetul General, in dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in care si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o studenta la medicina.

La ieşirea de la Parchet, acesta a declarat că nu se consideră vinovat de nimic. "Astăzi m-am prezentat la Secția Militară a Parchetului General, invitat în legătură cu accidentul aviatic. Am avut o discuție cu procurorul de caz. Am trecut în revistă toate momentele din acea zi, seară și noapte. Eu am făcut declarația care spune că Ministerul Afacerilor Interne și-a făcut datoria integral, o reiterez și acum. Din punctul de vedere al MAI, nu se putea face nimic altfel. La nivel operativ toată lumea a acționat, cu comunicarea stăm mai rău, după cum știți", a declarat Stroe.

Fostul Ministru declara la scurt timp dupa accidentul aviatic ca regretul sau este ca aceasta tragedie a avut loc in mandatul sau.

Un alt fost ministru este asteptat la Parchet pentru audieri ina cest dosar - Ramona Manescu, ministrul Transporturilor la acea data.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.