Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor dă de pământ cu fata Elenei Lasconi: 'Ăștia sunt strănepoții lui Stalin!'

www.agerpres.ro
radu tudor

Radu Tudor dă de pământ cu fata Elenei Lasconi: 'Ăștia sunt strănepoții lui Stalin!'

Jurnalistul și analistul Radu Tudor propune ca fata Elenei Lasconi – autodeclarată promotor LGBT și anticapitalistă la Paris – să-și pună ideile în practică în Rusia.

„’Rusa e o limbă superbă’, spune ‘războinica digitală’ ce se declară ‘anticapitalistă’ de la Paris și promotor LGBT. Perfect! Ăștia sunt strănepoții lui Stalin, varianta online. Propun pentru ea și un stagiu de promotor LGBT în Rusia. Să vadă efectele limbii superbe la locul faptei”, a propus Radu Tudor, pe pagina sa de X.

Oana Lasconi, care s-a declarat „dezgustată” și „dezamăgită” de mama sa, Elena Lasconi, pentru că a votat pentru familia tradițională, mărturisea, în 2018, că a început trei facultăți, fără să termine vreuna: Facultatea de Știinte Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă. Oana Lasconi are 31 de ani și se declară a fi „Transylvanian anticapitalist in Paris“ (mai multe, aici).

Oana Lasconi a declarat recent că vrea să facă politică: „Am fost "războinic de tastatură" mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemprginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop. Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.