Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor denunță 'o decizie nemernică a lui Dacian Cioloș împotriva jurnaliștilor'

PRESA

Jurnalistul Radu Tudor îl acuză pe premierul Dacian Cioloș că vrea să facă „mult rău, dacă bine nu prea poate”. Comentariul jurnalistului vine după apariția informațiilor cu privire la un proiect de Ordonanță de Urgență de Guvernului, prin care persoanele care desfășoară activități independente și profesii liberale ar urma să plătească taxe mult mai mari decât în prezent.

Vezi și: Guvernul vrea să schimbe din temelii Codul Fiscal. Toți angajații vor fi afectați

„In contexul unor dificultati financiare fara precedent in domeniul presei, atat pentru angajatori cat si pentru angajati, primul ministru gireaza o decizie care va dubla impozitarea pentru cei din urma. Vor urma dureri de cap imense oricum pentru toti.

Desi are bani mai multi la buget prin cresterea economica dovedita, desi domeniul mass media (presa scrisa, radio, tv) este sufocat de probleme serioase, Julien al nostru da o copita celor aflati si asa in suferinta, prin cresterea birurilor.

Cele cateva din mult laudatul Codul Fiscal sunt astfel modificate si ne intoarcem la biciuirea si pedepsirea celor cu profesii liberale, exact pe vremea regimului Basescu-Boc.

Dupa ce ne-am luptat ani de zile pentru drepturile noastre cu mafia portocalie, care vroia sa ne sufoce pentru a nu mai dezvalui cate miliarde fura din bugetul statului, acum tot efortul persoanelor cu profesii liberale este aruncat la cos prin semnatura pixului mic si stramb al premierului.

Asta ati invatat ani de zile la Bruxelles, dle Ciolos? Sa ingenuncheati profesiile liberale prin dublarea impozitarii peste noapte? Ati discutat cu reprezentantii celor ce muncesc in acest domeniu, sa intelegeti ce dificultati majore sunt, sa evaluati impactul deciziei aberante pe care o luati?

Dupa 9 luni de balbaiala, cu 9 ministri schimbati in 9 luni si decizii anapoda, impotriva populatiei, mai vede cineva vreo diferenta intre titanul de la Cluj si goliatul de Zalau?!”, scrie Radu Tudor pe blog.

Vezi și: Tolontan critică DNA în cazul Ponta-Blair: 'Seamănă mai degrabă cu poliția politică'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.