Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor îl taxează pe Klaus Iohannis, în discursul despre buget: Ce a remarcat în neregulă jurnalistul

www.agerpres.ro
radu tudor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri că bugetul este unul nerealist, supraevaluat și întârziat, catalogând PSD ca partid incompetent și incapabil să conducă România. El a adăugat că o victimă a bugetului pentru anul în curs este administrația locală. Iohannis a mai spus că bugetul prezentat de Guvernul Dăncilă este unul al rușinii naționale, nerealist, supraevaluat și întârziat.

Iohannis a anunțat că trimite bugetul la CCR și a criticat faptul că partidele politice primesc mulți bani în acest an, iar PSD va încasa cea mai mare parte. Jurnalistul Radu Tudor l-a taxat pe președinte și îl acuză că este ”partizan politic” și că e în campanie pentru că nu vorbește și despre banii pe care îi încasează PNL, un milion de euro lunar.

Citește și: Andreea Marin surprinde! ‘E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut’

”E un drept al lui de contesta la CCR. Ceea ce nu e în regulă e discursul prea pronunțat politic de la tribuna administrației prezidențiale. Ar trebui să nu fie atât de partizan politic. Dacă vede o problemă în alocarea mare pentru partidele politice, el vede doar banii primiți de PSD, nu și de cei de la PNL, care iau un milion de euro pe lună.

Modalitatea în care președintele a decis să intre în campanie luând la țintă PSD, printr-o retorică. E foarte partizan politic. Toată lumea înțelege că e un mesaj de campanie electorală, e o bătălie politică. El e președinte în exercițiu și candidatul PNL pentru al doilea mandat. Aceste mesaje ar trebui făcute de la altă tribună, nu de la cea a Administrației prezidențiale. Cetățenii români vor reacționa printr-o absență masivă de la vot.”, a spus Radu Tudor la Antena 3.

Citește și: Ieșire halucinantă a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste! A amenințat-o în direct .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.