Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor salută ridicarea intelectualilor, în fața valului de manipulare: Pandemia, folosită de personaje fără scrupule

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor salută mesajul rectorului Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) Târgu Mureş, dr. Leonard Azamfirei, unul dintre intelectualii care a luat cuvântul și critică valul de manipulări propagate de ”apostolii anti-vaccinare”.

Citește și: Rectorul Universităţii de Medicină din Mureș, REACȚIE DURĂ pe Facebook: 'Medicul nu îşi doreşte să fie declarat erou, dar nici prăbuşit în huiduieli grotești'

”Am criticat zilele acestea lipsa de implicare a intelectualitatii, a specialistilor cunoscuti, a conducatorilor institutiilor Romaniei in a combate valul urias de ura, manipulare, conspiratii si troglod care se revarsa asupra societatii romanesti. Pandemia este folosita de personaje fara scrupule pentru profitul lor personal sau pentru beneficii politice de indivizi cu educatie precara, dar cu o violenta fizica si de limbaj de tip medieval.

Iata cu dupa un comunicat slab, postat pe internet de presedintele Klaus Iohannis, inca o voce condamna derapajele grave si le condamna. Voi semnala pe acest blog toate luarile de pozitie, oricat de putine si timide ar fi ele in raport cu acest tsunami de fake news, manipulare si grobianism revarsat pe strada, in social media sau mainstream meadia.”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.