Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Afarat anunță MĂSURI FULGER la Timișoara după Comitetul de Urgență de la Prefectură

arafat raed

Raed Arafat a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce doi copii și mama unuia dintre ei au murit după au prezentat simptomele unei intoxicații, că blocul a fost evaluat, iar locatarii vor fi duși la spital pentru investigații. Persoanele care nu au simptome vor fi cazate în altă parte.

„S-a întrunit Comitetul. A fost folosită, se pare, o substanță de deratizare. Au evacuat blocul, aceasta e decizia pe care au luat-o la nivelul Comitetului”, a declarat pentru MEDIAFAX Raed Arafat, șeful DSU și secretar de stat în MAI.

Citește și: Noul avocat al mamei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar LIPSESC probe privind moartea Luizei

Potrivit acestuia, toți locatarii blocului au fost evacuați și vor fi duși la spital.

„Cei evacuați (locatarii, n.r) vor fi duși pentru investigații (la spital, n.r). Nu știu câți au fost duși deja, iar cei care nu au simptome vor fi cazați în altă parte, nu se vor întoarce acasă până nu se rezolvă problema siguranței lor în blocul respectiv”, a mai spus Raed Arafat.

Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la Timișoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicații. Alți 3 copii sunt internați la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toții a fost deratizat recent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.