Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, anunț extrem de important: se ia în calcul oprirea circulației TIR-urilor. Problemă uriașă în România

raed arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat că pe anumite drumuri, unde ninge viscolit și se circulă cu mare dificultate, s-ar putea interzice circulația TIR-urilor. Arafat a explicat că deszăpezirea se realizează foarte greu în timp ce ninge.

Citește și: Iar ne-a luat iarna prin surprindere, iar România este paralizată: mai multe DN-uri deja au fost închise și mai urmează

"În cazul în care continuă viscolul, este posibil ca TIR-urile şi maşinile de tonaj mare să nu le mai lăsăm deloc să treacă pe aceste drumuri, să le oprim unde în grupuri, până se rezolvă problema, până sunt deszăpezite drumurile.

Trebuie să se înţeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul, pentru că zăpada ajunge din nou pe drum", a declarat Raed Arafat, la Antena 3 CNN.

Nu mai puțin de 12 drumuri naționale au fost deja închise din cauza zăpezii, iar în țară traficul se desfășoară cu mare dificultate.

Oprirea circulației TIR-urilor va însemna o problemă uriașă în lanțurile de aprovizionare. Este posibil ca anumite produse să lipsească de pe rafturile magazinelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.