Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, ANUNȚ FULGER privind prelungirea stării de urgență: Este posibil să ne confruntăm cu situații mai serioase

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, anunță că România nu trebuie sub nicio formă să se relaxeze în lupta cu coronavirus. Acesta spune că prelungirea stării de urgență este o măsură bună și atenționează că România se va confrunta cu situații mai grave decât cele de până acum.

Citește și: Specialistii vin cu o veste INCREDIBILĂ: economia românească ar putea fi MAI PUȚIN afectată de criză decât se crede

”Cu certitudine, luna care vine este o lună foarte importantă. Este posibil să ne confruntăm cu situații mai serioase decât situațiile cu care ne-am confruntat până acum. Pe linie medicală, bineînțeles, adică mai mare număr de cazuri, mai mare număr de cazuri care necesită internare și așa mai departe. Este o posibilitate să ne confruntăm cu acest lucru. O să vedem cum evoluează. Mai e un aspect, utilizarea echipamentelor, pentru că exact asta ni s-a atras atenția de către unii colegi. Anumite categorii de personal doresc să se îmbrace cu echipamentul cel mai sofisticat, când ei nu sunt expuși la nivelul respectiv. Deci trebuie și echipamentul dat, care este ultracomplex sau cel de nivelul cel mai înalt, folosit corect de către cei care se expun. Ceilalți care sunt pe lângă ei și care se expun mai puțin să folosească un echipament de un nivel mai jos de protecție, așa cum recomandă și OMS și absolut orice organizație care se uită la aceste aspecte”, a declarat Raed Arafat la RFI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.