Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat: Mă deranjează jignirile care mi se aduc. Încerc să nu mă cobor la nivelul lor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că îl deranjează jignirile care i se aduc de când este implicat în deciziile guvernamentale pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar încearcă să nu se coboare la nivelul acestora. Arafat a făcut referire și la unele lucruri care s-au spus despre el în seara de Revelion. Reamintim că Dana Budeanu a declarat pe 31 ianuarie, seara, la Antena 3, că Raed Arafat este „Fătălăul Anului”.

Arafat a spus sâmbătă seara că minte cine spune că nu este afectat de lucrurile care se spun despre el în spațiul public.

  • „Încerc sa raman deasupra acestui lucru, sa nu intru in polemici, sa nu cobor la nivelul celor care fac asemenea lucruri. Au fost atacuri si jigniri care nu-si au locul. Chiar si in seara de Revelion au existat anumite....Si fara Arafat, tot se vor gasi oamenii care sa ia deciziile corecte. Pandemia a aratat ce este mai bun la oameni dar a aratat si ce este mai rau la unii”, a afirmat Raed Arafat la Antena 3.

Citește și: Decizie controversată: Un dosar de corupţie în care apare omul de afaceri Frank Timiş, clasat de justiția senegaleză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.