Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal nu va juca la turneul de la Roma

ATP
nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care a suferit o accidentare la şold la Australian Open în luna ianuarie, a anunţat vineri, pe reţelele de socializare, că nu va participa la turneul de la Roma care începe săptămâna viitoare, ultimul dintre cele trei Masters 1.000 pe zgură înainte de Roland Garros (28 mai-11 iunie), informează AFP.

"Îmi pare rău să anunţ că nu voi putea fi la Roma", a scris Nadal, care a declarat forfait şi pentru Monte Carlo, Barcelona şi Madrid de la începutul sezonului pe zgură.

"În ciuda unei îmbunătăţiri observate în ultimele zile, au fost luni în care nu am reuşit să mă antrenez la un nivel ridicat, procesul de recuperare cere timp şi nu am de ales decât să accept asta şi să lucrez în continuare", a continuat spaniolul care a câştigat de paisprezece ori Roland Garros.

Nadal, în vârstă de 36 de ani, nu a mai disputat niciun meci de pe 18 ianuarie, când s-a accidentat la muşchiul psoas în timpul meciului pierdut în faţa americanului Mackenzie McDonald în turul doi la Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.