Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Van der Vaart, fost jucător în Spania: 'Dacă aș fi Van de Beek m-aș duce la Real Madrid și pe bicicletă'

www.marca.com
Real Madrid

Rafael Van der Vaart, fostul jucător al clubului Real Madrid, a fost foarte clar în momentul în care a fost întrebat dacă mijlocașul lui Ajax Amsterdam, Donny Van de Beek, ar fi un jucător potrivit pentru formația pregătită de Zinedine Zidane, anunță MEDIAFAX.

"Cred că merită să ajungă acolo și are foarte multe posibilități să aibă succes. A jucat genial în Liga Campionilor în sezonul trecut și ei (n.red. - Real Madrid) știu cine este el. Este un băiat muncitor, normal și va fi foarte iubit", a spus Van der Vaart, într-un interviu oferit postului TV din Olanda, NOS, care a mai adăugat:

"Dacă aș fi Van de Beek m-aș duce la Real Madrid și pe bicicletă".

Van der Vaart consideră că este un moment bun atât pentru mijlocașul de 22 de ani, cât și pentru clubul Real Madrid pentru a se face transferul:

"Este un moment ideal. Echipa a avut un sezon prost, iar surpoterii așteaptă întăriri. Desigur că acolo concurența va fi mare pentru Van de Beek. Situația se va schimba mult față de cum este acum la Ajax".

Citește și: FBI se implică în cazul anchetei de la Caracal: BUBUIE o nouă pistă / SURSE

Vineri, 2 august, publicaţia Marca din Spania a scris Van de Beek de ani va ajunge pe Santiago Bernabeu în sezonul următor.

Jurnaliştii iberici au notat că gruparea galactică îl doreşte de mai multe luni pe olandez şi a vrut să îşi asigure transferul definitiv al lui Van de Beek. Pasul următor este ca Real Madrid să se înţeleagă şi cu Ajax Amsterdam pentru a semna contractul. Suma de transfer pe care ar urma să o plătească formaţia pregătită de Zinedine Zidane este cuprinsă între 60 şi 70 de milioane de euro.

Clubul olandez a vurt să se opună plecării mijlocaşului, dar dorinţa lui Donny Van de Beek a fost de a juca în tricoul galacticilor.

"Da, Real mă doreşte, dar să nu grăbim lucrurile. Eu mă pregătesc pentru meciul cu Vitesse din campionat", a fost reacţia jucătorului de 26 de ani, care a jucat 57 de partide, a dat 17 goluri şi 13 assist-uri.

De la Ajax Amsterdam au plecat doi fotbalişti importanţi în această vară. Frenkie de Jong a ajuns la Barcelona, iar Matthijs de Ligt la Juventus.

În acelaşi timp, sursa citată precizează că cei din conducerea clubului din Madrid nu l-au uitat pe jucătorul lui Manchester United, Paul Pogba, pe care vor să îl aducă pe Santiago Bernabeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.