Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂFUIELI interne dure între USR și PLUS. Lider al USR, blocat după critici la adresa unui omolog din PLUS pe bază de `puțoială`

captură facebook
1111

Se pare că lucrurile nu sunt chiar line în interiorul alianței dintre USR și PLUS. Tot mai mulți lideri ai USR își dau seama că aliații de la PLUS nu sunt chiar aliați și că în fapt prin ceea ce fac arată contrariul. A simțit-o pe pielea lui chiar Stelian Ion, cel mai vocal lider al USR împotriva legilor justiției.

Vezi și: ULUITOR Gheorghe Dincă, replică pentru anchetatori: 'Ah, ce frumos că-mi faceți curat, că tot vreau să-mi vând casa'

Acesta a fost blocat pe grupul de comunicare intern după ce l-a criticat pe Vlad Voiculescu (anunțat candidat la Primăria Capitalei de PLUS) pentru că a numit dezbaterile din interiorul USR ca fiind o ”puțoială”. De remarcat că Stelian Ion este un susținător al lui Dan Barna, prezidențiabilul USR-PLUS la prezidențiale și totul se întâmpla în prima zi de campanie internă pentru alegerea președintelui USR:

„Protestăm împotriva abuzurilor moderatorilor din Poiana lui Iocan (grupul intern de comunicare al USR), câţiva angajaţi ai Secretariatului General al USR, împotriva lui Stelian Ion şi vă invităm să semnaţi acest protest pe care îl vom transite Biroului Naţional al USR“, reclamă un membru USR, care explica, apoi, cum a ajuns Stelian Ion să fie blocat.

content-image

Președintele formațiunii va fi ales electronic, în perioada 1-3 septembrie, iar pe 14 septembrie va avea loc congresul pentru alegerea Biroului Național, structura centrală a conducerii formațiunii.

Dan Barna a fost ales președintele USR în octombrie 2017. Alegerile de atunci au fost contestate de mai mulți membri USR, inclusiv Cosette Chichirău, care au cerut reluarea procesului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.