Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank România lansează 'Săptămâna Economisirii' şi vine cu dobânzi promoţionale la depozitele la termen în lei şi euro

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank România lansează 'Săptămâna Economisirii' şi vine cu dobânzi promoţionale la depozitele la termen în lei şi euro

Raiffeisen Bank România lansează "Săptămâna Economisirii", în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie, şi vine cu dobânzi promoţionale la depozitele la termen în lei şi euro, conform unui comunicat de presă al băncii.

În fiecare an, pe 31 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Economisirii.

Oferta se adresează clienţilor persoane fizice şi, pe durata campaniei, cei care deschid un depozit la termen de 3 luni în lei sau de 6 luni în euro, prin canalele digitale ale Raiffeisen Bank, primesc şi un bonus special la dobânda standard, de 0,20% pentru depozitele in lei si, respectiv de 0,40%, pentru depozitele in euro. Astfel, clienţii pot deschide un depozit la termen de 3 luni în lei cu o dobândă de 6.30% pe an, respectiv un depozit la termen de 6 luni în euro cu o dobândă de 3% pe an.

"Lansăm această campanie pentru a marca împreună cu clienţii noştri Ziua de 31 Octombrie - ˜Ziua Internaţională a Economisirii, un nou moment în care să reflectăm la importanţa economisirii, la şansa de a oferi un plus de valoare sumelor pe care fiecare persoană le deţine. Consolidarea unui Fond de Urgenţă se poate realiza printr-un depozit la termen, iar Fondul de Urgenţă reprezintă primul pas în conturarea unui plan financiar sănătos", declară Andra Ion, director Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România.

Oferta de economisire pentru persoane fizice este disponibilă 100% în aplicaţiile digitale Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.