DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

RAJA Constanța a inițiat licitația pentru CL2-`Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța`

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a inițiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziția contractului de lucrări: CL2-“Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța” prin publicarea în SICAP a anunțului de participare nr. CN1022861/18.07.2020 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 138-340430,  având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 15.09.2020.

Lucrările constau în: reabilitare și extindere rețea de distribuție apa, reabilitare și extindere rețea de canalizare în zona centrala a Municipiului Constanța.

Valoarea estimată a contractului este de 16.624.264,00 lei fără TVA

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANTA, in perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.