Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ralph Lauren, Christopher John Rogers sau Markarian, printre designerii aleși pentru ținutele oficiale la ceremonia de învestire din SUA

cnn.com
Joe Biden

Ralph Lauren, Christopher John Rogers sau Markarian: noua Primă doamnă Jill Biden, vicepreşedinta Kamala Harris şi preşedintele Joe Biden au ales să poarte ţinute ale designerilor americani pentru ceremonia de învestire, o tradiţie de lungă durată, potrivit EFE.

Joe Biden şi Doug Emhoff, soţul vicepreşedintei Kamala Harris, l-au ales ambii pe stilistul care reprezintă cel mai bine moda americană, Ralph Lauren, pentru costumele lor, la care noul preşedinte a ales o cravată de culoarea lavandei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

Ralph Lauren este un obişnuit al sferelor puterii fiind cel care a îmbrăcat-o şi pe Melania Trump într-un taior bleu ciel la ceremonia de învestire a soţului său Donald Trump, în ianuarie 2017.

Soţia lui Joe Biden, Jill, a preferat pentru ceremonia de învestire o casă de modă mai mică, Markarian, al cărei designer Alexandra O'Neill i-a creat o rochie din tweed şi un pardesiu albastru marin asortat.

Deşi casa de modă a fost înfiinţată în 2017 la New York, creatoarea sa a îmbrăcat numeroase celebrităţi, precum actriţa Laura Dern sau cântăreaţa Lizzo.

Citește și: Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

În schimb, Kamala Harris a optat pentru doi tineri designeri afro-americani, Christopher John Rogers şi Sergio Hudson. Fosta senatoare de California a ales un compleu violet format dintr-o rochie peste genunchi şi un pardesiu de aceeaşi culoare.

Adept al unui stil plin de culoare, Christopher John Rogers şi-a prezentat prima colecţie la Săptămâna Modei de la New York din septembrie 2019.

În timpul celor două mandate ale soţului său, fosta Prima doamnă Michelle Obama a ales la rândul ei creatori americani adepţi ai diversităţii.

Deşi la începutul mandatului soţului său Melania Trump a ales un designer american, ea a preferat ulterior creaţiile unor stilişti europeni, mai ales italieni precum Dolce &Gabbana, Gucci sau Prada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.