Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan a IZBUCNIT la adresa PSD, înainte de votul pe moțiune: 'Pe lângă amenințări și șantaj, PSD a mai recurs la mită din bani publici'

Facebook
turcan raluca

Liderul deputaților PNL Raluca Turcan cere instituțiilor statului să se mobilizeze și să pună capăt dezmățului pe bani public, de care, spune ea, se face vinovat PSD. Ieșirea lui Turcan vine după ce mandatul lui Octavian Goga nu a putut fi vacantat astfel încât opoziția să mai obțină un vot la moțiunea de cenzură.

"Solicit instituțiilor statului să oprească acțiunile de șantaj și amenințare ale PSD și ale premierului Dăncilă la adresa semnatarilor moțiunii!

Citește și: Mama Alexandrei Măceșanu ARUNCĂ în aer cazul Caracal: familia NU are acces la raportul INML care a constat moartea fiicei lor

 

PSD și Viorica Dăncilă nu s-au dat în lături de la nimic pentru a se asigura că rămân la butoane. În ultima săptămână, avem inimaginabil de multe mărturii ale colegilor deputați și senatori care au fost amenințați în stil interlop de PSD, inclusiv cu aspecte personale, pentru a-i determina să nu voteze moțiunea de cenzură.

Pe lângă amenințări și șantaj, PSD a mai recurs la mită din bani publici, în aceleași scopuri. Toate aceste practici sunt de natură penală și trebuie oprite imediat de instituțiile abilitate", a scrie pe Facebook Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.