Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, test în Parlament - Raluca Turcan anunță că nu-l va lasă să-și dea demisia: 'Are o misiune atât de importantă. Nu-l vom lăsa să facă asemenea gest'

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni, întrebată în legătură cu moțiunea depusă la Senat împotriva ministrului Finanțelor Florin Cîțu, că nu crede că există vreun parlamentar responsabil care să voteze „gogorița” lui Eugen Teodorovici.

„Eu nu cred că există vreun parlamentar responsabil și mai exact senatori responsabili care să voteze gogorița dlui Teodorovici împotriva ministrului Finanțelor, un ministru care a reușit în doar o lună de zile să stabilizeze economia națională, dinamitată de fosta guvernare. Deci, cine face așa ceva este fie infantil, fie lipsit de responsabilitate”, a spus Raluca Turcan.

Întrebată dacă Florin Cîțu își va da demisia în cazul în care va trece moțiunea, Raluca Turcan a răspuns: „Are o misiune atât de importantă pentru dezvoltarea economiei românești încât nu-l vom lăsa pe dl Cîțu să facă un asemenea gest”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.