Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, discurs DUR la moţiunea de cenzură: 'Aţi reuşit să ridicaţi minciuna la rangul deja celebrei incompetenţe care vă caracterizează'

Stiri pe surse
Raluca Turcan

Discurs dur susţinut de Raluca Turcan în timpul moţiunii de cenzură depuse de PNL la adresa Guvernului Dăncilă. Liderul deputaţilor PNL din Parlament a criticat în termeni duri guvernul Dăncilă.

"Ştiam că domnul Liviu Dragnea a furat voturi, însă dumneavoastră aţi ordonat să furaţi din spate nişte semnături ale unor români nemulţumiţi de una dintre măsurile economice proaste pe care le-aţi luat. Doamnă prim-ministru, v-aţi citit discursul? Pentru că dacă nu vi l-aţi citit înainte cineva şi-a bătut groaznic joc de dumneavoastră. Aţi reuşit să ridicaţi minciuna la rangul deja celebrei incompetenţe care vă caracterizează. Niciodată o moţiune nu a avut o miză mai mare ca acum, astăzi putem salva România sau putem instaura republica Teleorman, la cheremul unei singure persoane. România plăteşte deja un decont extraordinar de mare pentru deciziile luate de Liviu Dragnea împreună cu acest Guvern incompetent condus de Viorica Dăncilă. România a ajuns să fie considerată o ţară problemă, unde democraţia este încălcată şi angajamente asumate la integrarea în Uniunea Europeană par aruncate la coş. (...)

Aţi ajuns în discursul PSD să consideraţi condamnaţii şi infractorii o minoritate pentru care trebuie să îşi ceară scuze preşedintele Camerei Deputaţilor, iar Viorica Dăncilă aplaudă foarte mirată de ceea ce-i dictează preşedintele Camerei Deputaţilor şi în toată această perioadă, doamnelor şi domnilor deputaţi şi senatori, sute de mii de români iau drumul străinătăţii, mii de români mor în continuare în spitale cu zile, judeţe sărace precum Teleormanul şi Giurgiu sunt în continuare la coada clasamentelor în Evaluarea Naţională, săracii devin şi mai săraci, iar dumneavoastră aţi ajuns să le livraţi discursuri despre statul paralel pentru a acoperi incompetenţa. Moţiunea de astăzi nu mai este despre demisia doamnei Dăncilă, e prea puţin, moţiunea de astăzi este despre demiterea regimului Dragnea, un regim care a declarat război României europene. Alegerea este simplă şi dramatică - aveţi de ales între România şi un grup de oameni influenţi care folosesc politica de stat în favoarea propriului interes, aveţi de ales între România europeană şi o Românie la periferia Europei", a spus Turcan în timpul moţiunii de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.