Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, reacție furtunoasă: Conducerea Radioului Public a fost 'executată politic'

Raluca Turcan nou

Conducerea Radioului Public a fost "executată politic" prin votul dat miercuri în plenul Parlamentului, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. 

"Tocmai am asistat la o execuţie politică a Consiliului de Administraţie al SRR. Este o realitate. Dacă preşedintele-director general nu ar fi intrat astăzi în conflict cu dl Dragnea, raportul de activitate ar fi fost unul foarte bun", a spus Turcan, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, informează agerpres.ro.

SURPRIZĂ: pe cine a numit PSD șef la Radio România


Ea a arătat că este necesară o lege pentru depolitizarea Televiziunii şi Radioului publice. 

Turcan a criticat şi modalitatea de finanţare a celor două instituţii publice, susţinând că a fost creată "o pârghie suplimentară de manevrare politică".

Simona Halep, anunţ de ultimă oră: Ce a făcut românca în avion


"Nu suntem apărătorii fostului director-general, în niciun caz. (...) Însă, ceea ce aţi făcut astăzi arată faptul că nu există niciun scrupul", a spus liderul liberalilor. 

Ea a susţinut că majoritatea parlamentară doreşte să propună pentru funcţia de preşedinte-director general un "PSD-ist sadea". 

"Este inadmisibil să demiteţi o conducere care asigura un echilibru şi să vreţi să puneţi director-interimar un PSD-ist sadea, pur-sânge, care a executat de fiecare dată la comandă tot ceea ce aţi dorit să faceţi prin Comisiile de cultură de la Senat. Aţi politizat ICR-ul, a fost trecut cu vederea, aţi politizat TVR-ul, acum este rândul Radioului Public. Când o să ajungem ca în ţara asta să existe nişte instituţii reper de care niciun politician să nu aibă curajul să se apropie?", a afirmat Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.