Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rămăşiţele pământeşti ale victimelor accidentului de autocar din Italia sunt aduse în Ungaria

Rămăşiţele pământeşti ale celor 16 cetăţeni ungari care au murit într-un accident de autocar pe 20 ianuarie în Italia, în apropiere de Verona, vor fi aduse sâmbătă în Ungaria, a declarat vineri ministrul de externe ungar Peter Szijjarto într-o conferinţă de presă, relatează MTI, conform agerpres.

Peter Szijjarto a afirmat că sicriele de metal în care se aflau corpurile victimelor au fost ridicate de la cinci spitale din Italia ceea ce a provocat întârzieri în cadrul procedurii.

Franţa. ATACUL de la Luvru are un caracter TERORIST - VIDEO

La sosirea la Budapesta, sicriele vor fi duse la spitalul militar din Budapesta şi vor fi predate familiilor victimelor duminică, a spus ministrul.

Szijjarto a precizat că doi supravieţuitori, spitalizaţi în Italia, sunt în continuare în stare critică şi a adăugat că procesul de recuperare a acestora ar putea dura luni de zile.

Autocarul care transporta elevi şi profesori de la liceul Szinyei Merse Pal din Budapesta şi rude ale acestora a lovit un stâlp la un pasaj pe autostrada Veneţia-Verona şi a luat foc chiar înainte de miezul nopţii, pe 20 ianuarie. La bordul autocarului de aflau 56 de persoane, inclusiv cei doi şoferi. Liceenii reveneau în Ungaria după o călătorie şcolară în Alpii francezi. În accident şi-au pierdut viaţa 16 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.