Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Bruynseels, coordonator politici publice AUR: Vești proaste de la guvern! Statul s-a împrumutat din nou pe banii tăi și ai copiilor tăi

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Vești proaste de la guvern! Statul s-a împrumutat din nou pe banii tăi și ai copiilor tăi, transmite Ramona Bruynseels, coordonator politici publice AUR. Aceasta acuză guvernul Ciucă de faptul că ia împrumuturi pe care le vor plăti copiii, sacrificând dezvoltarea țării.

"‼️Încă 2 miliarde de euro!

Mi se face pielea găină când văd cât și cu câtă lejeritate continuăm să ne îndatorăm țara si cum ne îndreptăm, înstr-un stil sinucigas parcă, spre ceea ce va însemna o fundătură pentru noi toți la un moment dat, in viitor.

În acest timp am putea măcar începe să eficientizăm aparatul de stat, să investim în producție si să reindustrializăm România. La astea însă, Guvernul e în pauză de masă. Vorbim, promitem dar România merge doar din inerție, prin munca celor care oricum nu sunt băgați în seamă sau protejați.

Da, se pare că e mult mai comod să ne îndatorăm decât să facem lucruri cu substanță pentru noi si copiii noștri.

Azi am luat o decizie clară! Voi monitoriza toate deciziile pe banii românilor și promit că actualii guvernanți vânduți străinilor vor plăti peste asta!", trasmite Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.