Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels 'fură' din electoratul celorlalți candidați înscriși în lupta pentru Președinție

Aflată de câteva zile în turneu pre electoral în Timișoara și Arad, candidata umaniștilor, Ramona Ioana Bruynseels, a avut întalniri cu oameni din mediul de afaceri, mediul academic, cu personalități locale, membri ai diasporei.

”M-am bucurat să văd, în aceste vizite, că simpatizanții mei fac parte din electoratul nu numai al USR și PNL, dar și al PSD și ALDE.”, a declarat candidatul umaniștilor în cadrul unui interviu la Radio România Timișoara.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

Întrebată cum iși explică această reorientare a electoratului, Ramona Bruynseels a declarat că mulți oameni nu se mai regăsesc în proiectele actualelor partide care împart scena politică și nu au încredere în candidații lor. “ De asemenea, mulți dintre cei care mă susțin provin din electoratul nehotărât, acel electorat care nu a ieșit la vot la alegerile din 2016”, a adăugat Ramona Bruynseels.

În cadrul aceluiași interviu, candidatul umanist a fost provocat să răspunda la întrebarea prin ce se evidențiază față de candidatul USR, Dan Barna. ”Mă diferențiez de contracandidatul meu prin faptul că sunt puțin mai conservatoare: eu cred în Dumnezeu, cred în valorile familiei și mai cred că este nevoie de mai multă înțelepciune în politică. Nu sunt adepta spectacolelor ieftine din Parlament, pentru că acestea ne afectează foarte mult imaginea de țară”, a precizat Ramona Ioana Bruynseels.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

Candidata umanistilor isi continua turneul in vestul tarii, urmatoarele județe fiind Bihor și Cluj. Sloganul său electoral este “ Stop abuzurilor ! “

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.