Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Mănescu, mesaj direct adresat lui Klaus Iohannis și Bogdan Aurescu la preluarea mandatului

B1.ro
ramona manescu

Ministrul demis al Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a ținut să precizeze în bilanțul pe care și l-a întocmit cât timp a fost la șefia ministerului că a fost o onoare să ocupe o asemenea funcție. De asemenea, i-a transmis noului ministru Bogdan Aurescu mult succes în noul mandat.

Citește și: BREAKING - Mihai Tudose îi cere DEMISIA lui Victor Ponta: Are exact școala lui Dragnea

„Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Klaus Iohannis la preluarea mandatului și domnului Aurescu pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o când domnia sa era consilier prezidențial. Îi urez mult succes în noul mandat”, a spus Ramona Mănescu.

Zilele trecute Mănescu declara că organizarea în bune condiţii a alegerilor prezidenţiale în străinătate reprezintă prioritatea Ministerului Afacerilor Externe în perioada următoare.

"Complexitatea acestui proces este în acest an mult crescută, pe fondul organizării unui număr aproape triplu de secţii de votare faţă de scrutinul din 2014 şi al extinderii intervalului de votare la trei zile. Astfel, deşi perioada avută la dispoziţie pentru a promova votul prin corespondenţă şi posibilitatea solicitării înfiinţării de secţii de votare prin intermediul platformei www.votstrăinătate.ro a fost limitată, am demarat, alături de Autoritatea Electorală Permanentă şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, o campanie extinsă de comunicare publică adresată cetăţenilor români din străinătate. Scopul acestei campanii a fost, după cum ştiţi, promovarea, pe de o parte, a avantajelor votului prin corespondenţă şi, pe de altă parte, a importanţei înregistrării pe platforma menţionată a opţiunilor pentru înfiinţarea de secţii noi în străinătate", a spus Mănescu, într-o scrisoare deschisă.

Potrivit lui Mănescu, Ministerul Afacerilor Externe a continuat campania de informare şi după ce termenul de înscriere pe platforma www.votstrainatate.ro a expirat, promovând mesaje care le reamintesc cetăţenilor din afara ţării că au la dispoziţie trei zile pentru a vota şi prezentând secţiile de votare din fiecare dintre cele trei zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.