Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid a anunțat că va achita datoria de 90.000 de euro, iar FIFA îi va ridica interdicția la transferuri

Inquam Photos/ Octav Ganea
victor angelescu rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, vineri, că va achita datoria de 90.000 de euro pe care fosta societate care administra clubul, acum în faliment, o avea către jucătorul Nemanja Milisavljevic, iar FIFA îi va ridica interdicţia la transferuri.

Ofiţerul de presă Lucian Ionescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că datoria nu s-a plătit pentru că în acest moment nu este o perioadă de transferuri, iar interdicţia nu afectează clubul.

"Referitor la situaţia interdicţiei la transferuri, aşa cum se ştie, există o datorie de 90.000 de euro către fostul jucător al Rapidului, Nemanja Milisavljevic. Termenul de plată era 9 martie şi nu s-a achitat din simplul motiv că s-a încheiat perioada de transferuri. Însă nu încearcă Rapid să facă nimic negativ vizavi de această datorie. Ea se va plăti până la finalul acestei luni. De asemenea, putem anunţa că au rămas definitive două hotărâri ale FIFA în privinţa a două litigii cu datorii tot din vremurile trecute, către un impresar care a lucrat cu Rapid în perioada falimentului. Acele hotărâri au fost luate în favoarea clubului şi sunt definitive", a spus oficialul rapidist, conform Agerpres.

Acesta a explicat că litigiile cu foştii jucători Tiberiu Bălan şi Alexandru Păcurar se vor încheia probabil săptămâna viitoare.

"Legat de litigiile cu Tiberiu Bălan şi Alexandru Păcurar, clubul Rapid a câştigat în prima instanţă. Iar săptămâna viitoare sperăm să câştigăm şi recursul. Am precizat aceste lucruri pentru că suporterii trebuie să aibă încredere. La club există o strategie şi suntem permanent pregătiţi pentru diverse lucruri care vin din urmă şi care nu ne aparţin, dar pe care trebuie să le rezolvăm. De fiecare dată au fost rezolvate şi aşa va fi şi în viitor", a precizat Lucian Ionescu.

Fotbalistul sârb Nemanja Milisavljevic (38 de ani) a activat între iulie 2012 şi ianuarie 2013 la clubul Rapid administrat în acea perioadă de societatea SC FC Rapid SA.

Societatea SC FC Rapid SA a intrat în faliment la 13 iunie 2016 prin decizia Tribunalului Bucureşti. Ulterior, acţionarul noii societăţi Fotbal Club Rapid 1923 SA, Victor Angelescu, a cumpărat la licitaţie, conform legii, în schimbul a 406.800 de euro plus TVA, mărcile, culorile şi trofeele clubului aflat în faliment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.