Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid l-a transferat pe Tano Bonnin, fundaş care a jucat şi în LaLiga

Fotbal
minifotbal

Rapid l-a transferat luni pe Tano Bonnin, un fundaş de 29 de ani, ce a jucat 11 meciuri în prima ligă spaniolă, a promovat cu Osasuna în LaLiga, ca om de bază, şi a evoluat de 14 ori la naţionala Republicii Dominicane, reuşind să înscrie o dată, potrivit news.ro.

"Sunt foarte fericit să ajung la un asemenea club şi vreau să vă asigur că voi da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivele", a spus Tano pentru fcrapid.ro.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Pe numele său complet Cayetano Bartolomé Bonnin Vasquez, Tano a venit din liga secundă spaniolă, de la Almeria, unde nu a apucat să joace, însă a fost rezervă la meciul cu Albacete, din urmă cu trei săptămâni, în prima etapă din Segunda Division.

În sezonul trecut, Bonnin a fost om de bază la Lleida Esportiu, pentru care a jucat 27 de meciuri, terminând pe locul 6 în cel de-al treilea eşalon din Spania.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

În sezonul 2016/2017, Tano evoluat 11 meciuri pentru Osasuna, în LaLiga, bifând două jocuri cu Real Madrid şi câte unu cu FC Barcelona, FC Sevilla, Atletico Madrid, Espanol sau Real Sociedad.

Format la juniorii lui Mallorca, fundaşul dominican a mai jucat la Valencia B şi Villareal B, iar pentru naţionala Republicii Dominicane a reuşit să înscrie o dată, contra Insulelor Cayman (în octombrie 2018), în 14 meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.