Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid semnează cu un nou sponsor: Binance - cea mai mare platformă de criptomonede și tehnologii Web3 din lume

F. P.
adrian mutu rapid binance

Platforma de schimb criptomonede Binance devine de azi sponsor al clubului FC Rapid București. Aceeași platformă are un contract exclusiv cu marele fotbalist Cristiano Ronaldo.

Binance își continuă legăturile în sport prin acest parteneriat, deoarece compania sponsorizează în prezent și cluburile Lazio Roma și FC Porto. De asemenea, Binance mai are parteneriate în fotbal cu Paulistão Sicredi în Brazilia și tradiționalul Santos Futebol Clube dar și cu Cupa Africii pe Națiuni.

Pe 23 iunie, Binance a anunțat un parteneriat exclusiv pe mai mulți ani și cu legendarul fotbalist Cristiano Ronaldo. Scopul parteneriatului este conectoarea fanilor lui Ronaldo la tehnologiile Web3 cu NFT-uri.

Binance s-a lansat în iulie 2017 ca o platformă de schimb de monede și, în șase luni, a devenit cea mai mare platformă de acest tip din lume. Astăzi, Binance este un întreg ecosistem blockchain global care se întinde pe servicii de tranzacționare, soluții de infrastructură, resurse educaționale, cercetare, programe sociale și caritabile, inițiative de investiții și incubare și multe altele.

Detaliile financiare ale înțelegerii nu au fost dezvăluite, dar Rapid și Binance au planuri mari pentru România, plănuind multe surprize pentru suporteri în următoarele luni.

Daniel Niculae, președintele FC Rapid a declarat: „Ne face place să începem colaborarea cu Binance. Le mulțumesc pentru energia, bucuria și deschiderea pe care ne-au aratat-o pentru a dezvolta piața de crypto din România. Le vom oferi tot sprijinul nostru celor de la Binance pentru a educa segmentul tânăr. Prin parteneriatul cu Binance, Rapid întră intr-o nouă eră prin care deschidem drumuri către oportunități moderne. Sunt covins că împreună vom face lucruri extraordinare!’”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.