Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raport DSU în ultimele 24 de ore: 6.891 de misiuni; au transportat la spital 3.895 de pacienți și au fost 26 situații de urgență

adevarul.ro
pompieri

Salvatorii profesioniști din România au avut mii de misiuni în ultimele 24 de ore. Potrivit statisticii, cele mai multe intervenții au fost realizate de echipajele medicale și de pompierii militari. De asemenea, au fost misiuni aeriene și intervenții ale structurilor Salvamont, relatează Mediafax.

Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanță din țară au avut 6.891 de misiuni și au transportat la spital 3.895 de pacienți. De asemenea, piloții Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. au îndeplinit cu succes patru misiuni, dintre care trei au fost misiuni medicale.

Tot în ultima zi, pompierii militari au intervenit în 1.125 situații de urgență. Dintre acestea cele mai multe au fost misiuni SMURD, dar au fost și intervenții pentru căutarea de persoane dispărute și de stingere a incendiilor.

Citește și: Cătălin Tolontan intră tare! Anchetă despre spitalul de campanie inaugurat de Klaus Iohannis: cinci pacienți cu Covid au murit cu infecții nosocomiale

Structurile Salvamont au intervenit în 26 situații de urgență, în urma apelului solicitat la numărul unic 112. În total, trei persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de salvatorii români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.