Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raportul în cazul crimelor de la Onești - Florentin Brăcea: Negociatorul nu a fost informat că agresorul a sunat la 112 şi nu cunoştea revendicările acestuia

Şefii Poliţiei Române au anunţat, joi, că au descoperit mai multe deficienţe în intervenţia poliţiştilor la cazul dublei crime de la Oneşti, anunță news.ro.

Negociatorul nu a fost informat că agresorul a sunat la 112 şi nu ştia care sunt revendicările acestuia, neputând astfel acţiona corespunzător.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținători

Adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, a afirmat, joi, îmtr-o conferinţă de presă, că s-au descoperit mai multe probleme după intervenţia de la Oneşti.

”Ca o primă concluzie, în cadrul gestionării sesizării din data de 1 martie, poliţiştii din Bacău nu au documentat corespunzător autorul cu privire la existenţa antecedentelor penale (...) şi ameninţările transmise anterior ”, a afirmat Brăcea.

”Din verificările efectuate a reieşit faptul că modul relaţionare între factorii de decizie care au gestionat evenimentul a fost unul defectuos (...) negociatorul nu a fost informat cu privire la dialogul telefonic al autorului cu operatorul de la 11 şi nu a cunoscut eventualele revendicări formulate de acesta”, a adăugat adjunctul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.