Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Pop Smoke a fost împușcat mortal de persoane care au pătruns în locuința sa

twitter.com
police politia

Rapperul Pop Smoke a fost ucis, miercuri, în locuința sa din Hollywood Hills, California, au confirmat surse oficiale din poliție pentru CNN preluat de mediafax.

Vezi și: Noul coronavirus a stopat expansiunea planetară a unui stil de muzică

Bashar Barakah Jackson, pe numele de scenă Pop Smoke, avea 20 de ani și în vara anului trecut a lansat primul său material discografic. Piesa „Welcome to the Party” de pe acest album s-a bucura de un succes enorm și a avut peste 25 de milioane de vizualizări.

Poliția a ținut o conferință de presă în care a oferit informații despre incident, dar nu a menționat numele rapperului.

Oficialii au anunțat că forțele de ordine au primit un apel, în jurul orei 5 dimineața, de la cineva de pe coasta de Est, care raporta că locuința unui prieten a fost spartă și unul dintre suspecți era înarmat cu un pistol. Când au ajuns la locul incidentului, polițiștii au găsit un bărbat care fusese împușcat. El a fost transportat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost declarat mort câteva ore mai târziu.

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au fost reținute și apoi eliberate. Până în prezent nimeni nu a fost arestat.

Avocatul rapperului a transmis un comunicat presei în care spune că familia rapperului „nu este pregătită să ofere declarații cu privire la evenimentele din această dimineață”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.